Ansiktsbehandlinger - Cecilies hudpleie

Ansiktsbehandlinger

Velkommen til oss

Created with Sketch.


Klassiske behandlinger

Klassisk ansiktsbehandling 60 min  990,-
Dobbel rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, massasje
av ansikt og skuldre, maske og avsluttende dagkrem
Dyprens 45 min 750,-
En dyptgående rens for de som har mye urenhenter. Dobbel
rens, peeling, damp, utklemming, maske og avsluttende dagkrem
Harmoni 60 min  990,-
Ansiktsbehandling for sensitiv hud – kun beroligende produkter
Hudanalyse 190,-

Exuviance behandlinger
Fruktsyre 30 min 590,-
Fruktsyre 60 min 950,-
En fruktsyrebehandling er en form for peeling av hudens øverste lag, som hjelper huden med å fornye seg selv. Mange syrer supereffektive hudforbedrere. De fjerner forsiktig døde hudceller, noe som gir en friskere hud med mer glød og et jevnere utseende. Dessuten stimulerer de hudens cellefornyelse, fasthet og fyldighet, slik at huden blir smidigere, spenstigere og rynker blir mindre fremtredende. Flere syrer gir faktisk også fuktighet, gjør pigmentflekker mindre synlige og bidrar til å motvirke akne. I tillegg til at huden får bedre glød på overflaten stimuleres produksjonen av nye celler i dypere lag. Behandlingen vil også gjøre det lettere for den å ta opp fuktighet, og på den måten får man mye større effekt av de produktene man bruker i etterkant.
Retinolpeeling
 1490,-

Exuviance retinolpeeling er en svært effektiv retinolbasert peeling. Retinol er en form for A-vitamin som eksfolierer huden og stimulerer dannelsen av nye friske hudceller, forbedrer hudstrukturen, gjør rynker mindre fremtredende og jevner ut hudtonen. Retinol passer også utmerket for fet eller achneutsatt hud. Peelingen påføres i salongen og vaskes av hjemme i henhold til instruksen fra hudpleieren. Etter ca 2-3 dager kan det oppstå flassing som varer i noen dager, avhenging av hudtype. Innen en uke er huden helt tilhelet med fornyet spenst og smidighet. Ved en typisk exuviancebehandling gjøres det først en grundig hudanalyse. Grønn urtepeel (Herbs2peel) fra Alex Cosmetic
Herbs2peel (H2P) er en meget vellykket naturlig og utprøvd metode for regenerering (fornyelse av hud) basert på en blanding av rene urter. Produktene som brukes inneholder en sammensetning av naturlige ingredienser, helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og skuremidler, og helt uten noen farlige bivirkninger. Den naturlige blandingen inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, phytohormones, mineralsalter, tanniner og sporelementer. Urtene er kombinert med spesialutviklede produkter og masseres inn i huden. Mikropartikler fra urter vil trenge dypt inn i huden der deres virkestoffer forblir aktive over en lengre periode. Huden får økt sirkulasjon og regenereringen stimuleres. 
Herbs2peel – Beautypeel 1450,-
Denne behandlingen passer alle hudtyper. 14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Behandlingen forfrisker og gir huden en fantastisk glød. Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander.

Herbs2peel – Corrective peel inkl. etterbehandling2500,-
Corrective peel er en «korrigerende» og dyp peeling, og et veldig godt alternativ til andre hudfornyelsesmetoder, helt uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemiske peelinger og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, så penetrerer urtesammensetningen i H2P dypt inn i huden og resulterer i en fantastisk fornyelse skapt av stoffer med aktive regenererende egenskaper. Denne behandlingen gir et kjempeflott og naturlig resultat resultat på bare 5 dager! Etter behandlingen får du med deg produkter som du skal bruke hjemme i 3-4 dager før du kommer tilbake for en etterbehandling som tilfører viktige vitaminer og næringsstoffer. Etterbehandlingen er inkludert i prisen.

Thalgo ansiktsbehandlinger
Source Marine 990,-
Gir nytt liv til tørr og sensitiv hud. Fuktgivende og nærende
Cold Cream Marine 990,-
Farvel til rød, irritert og tørr hud. Beroligende og styrkende

Pakke

Ansiktsbehandling med rygg/nakke massasje  1190,-

Bestill time